top of page

10 ПРИЧИН ЗАЙМАТИСЯ СХІДНИМИ ТАНЦЯМИ

Оновлено: 21 лют.


східні танці користь, танець живота уроки, східні танці Київ
учениці школи східних танців Аміра

1.Танець для всіх. На відміну від балету, східний танець не вимагає від танцівниць ані певних фізичних параметрів, ані вікових обмежень. Серед успішних танцівниць є представниці розкішних форм та мініатюрні, зовсім юні та поважного віку, з будь яким кольором шкіри та волосся, адже головне - це бажання навчатися та розвиватися. Краса та привабливість східного танцю цілком залежить від технічного арсеналу та майстерності виконавиці, його емоційної наповненості та змістовності.


2. Розкрий свою жіночність. Сучасний спосіб життя вимагає від жінки рішучості, стійкості характеру та сили духу. Швидка хода, напружені та різкі рухи, пронизливий та твердий погляд стали необхідними атрибутами сучасної сильної жінки, одночасно відсуваючи на задній план прояви природною жіночності, такі як легкість та плавність жестів, граційна статура, невимушена посмішка та вміння розслаблятися і насолоджуватись моментом. Східні танці допоможуть Тобі повернутися до своєї природної сутності, активізувати жіночу енергію, відчути себе привабливою та бажаною.


3. Позбудься зайвих кілограмів. Східні танці - це чудовий спосіб спалити зайві калорії, адже під час тренування гармонійно навантажуються усі групи м'язів, покращується циркуляція крові в області тазу, тканини насичуються киснем, поліпшується координація рухів та гнучкість.


4.Подаруйте собі свято. Необхідність багато працювати, приймати важливі рішення та встигати усюди, часто спричинює емоційне та фізичне виснаження, що призводить до поганого настрою та самопочуття, а інколи й депресивних станів. Займаючись східними танцями, Ти поринеш у чарівний світ східної естетики, що стосується не лише пластики руху, а й самої атмосфери тренування, музики та вбрання. Це чудовий спосіб переключитися від повсякденних турбот та відчути насолоду від кожної хвилини тренування.


5. Тренуй пам'ять. Вивчаючи нові рухи, запам'ятовуючи комбінації та цілі постановки ти тренуєш різні види пам'яті: образну, рухову та емоційну. Це не дає мозку старіти, зберігає його молодість та жвавість


6. Подбай про стан свого хребта. Техніка танцю живота побудована на мобільності хребта, тож тренування спрямовано на те, що покращити його фізичний стан, вміння розподіляти напруження та контролювати кожен його відділ.


7. Здивуй коханого та друзів, подарувавши їм незвичайний виступ, який вони запам'ятають надовго.


8.Відчуй свободу самовираження. Танець - це мова тіла покладена на музику. Східні танці мають величезний арсенал рухів. На тренуваннях ми вивчаємо елементи єгипетського та турецького танцю живота, а також фольклорних танців різних країн Близького Сходу, вчимо сольні та групові постановки. Опануй майстерність вираження почуттів у русі, обирай музику, яка надихає та розкажи свою власну історію.


9. Здійсни дитячу мрію про сцену. Якщо Ти здавна мріяла виступити на сцені, заняття східними танцями допоможуть здійснити твою мрію. За бажанням учениці нашої школи беруть участь у різноманітних вечірках, тематичних концертах та конкурсах. На сьогодні в Україні та за її межами проводиться величезна кількість фестивалів та конкурсів із східного танцю, де охочі можуть взяти участь та виступити у різних категоріях (від юніорів до сеньйорів, та від початківців до профі).


10. Розшир коло спілкування та знайди нових друзів. На тренуванні Ти зустрінеш людей, що поділяють твоє захоплення, а можливо й інші смаки та погляди на життя. Нерідко партнерки по танцювальній залі стають приятельками за її межами.


Тож приєднуйся до нашої танцювальної родини та живи цікавим та наповненим життям!


арабські танці, учениці школи східних танців Аміра, концерт у Києві
Східний танець з шалями, червоний костюм для танця живота







Останні пости

Дивитися всі
bottom of page